Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Gestoofde peren

Gestoofde Peren

Heerlijk verwarmend en een opkikker voor het humeur op deze koude grauwe dagen:  zoete warme stoofpeertjes met kaneel!

Nodig:
1 kilo stoofpeertjes
60 g suiker
scheutje azijn of bessensap
stukje pijpkaneel
5 g aardappelmeel

Schil de peertjes en laat kleine peertjes heel, maar snij de grotere peren door midden of in vieren. Was de peren. Zet ze op met de suiker, bessensap of azijn, pijpkaneel en water tot ze half onderstaan. Laat de peren 2 uur of meer zachtjes koken tot ze zacht zijn. Schep ze uit het vocht. Bind het vocht met het aangemengde aardappelmeel tot een dun sausje. Giet het sausje over de peren en verwijder de pijpkaneel.
Eet smakelijk!

 

SNP Natuurreizen

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Vermelding i.v.m. cookiewetgeving websites:

 

Om er voor te zorgen dat alle functionaliteiten van deze website naar behoren werken, gebruikt deze website cookies.
Deze cookies bevatten geen persoonlijke informatie en zijn niet gevaarlijk.
Daarnaast kunnen cookies gebruikt worden om bezoekers te analyseren, teneinde u en andere bezoekers een nog betere website-ervaring te geven.
Indien u verder gaat, gaat u akkoord met het gebruik van cookies.

Op deze informatieve website hebben we enkele advertenties geplaatst van onder andere Waschbaer, dit is om een klein gedeelte van de kosten voor het in de lucht houden van deze kruidenwebsite te kunnen betalen. De advertenties zijn met zorg door ons gekozen en deze bedrijven dragen wij een warm hart toe.
Mocht je op een later moment besluiten om iets te gaan bestellen bij een van deze bedrijven, ga dan alstublieft  via de advertentie op onze pagina, dan krijgen wij een kleine vergoeding hiervoor.  Hartelijk dank, namens Ella van de Kruidenkorf.